Csomagtértálcák:
 

Karácsonyi Ajándék Ötlet Férfiaknak

Karácsonyi ajándék ötlet, ajándék ötletek Férfiaknak.


Egy jó Karácsonyi Ajándék Férfiaknak!

Ajándékozzon Csomagtér tálcát!
A vásárlóink visszajelzéséből tudjuk, hogy ideális ajándék férfiaknak a Csomagtér tálca.

Kiss Angéla (Szolnok) például ezt írta a visszajelzésként, a termékről:

“A férjemnek vettem ajándékba. Először mérges volt, hogy minek ez neki, de mivel építkezünk, rögtön belátta az első cementes zsák után, hogy igazam volt.”

Árkai Anita (Vecsés) pedig ezeket a sorokat írta:

“A barátom kapta karácsonyra tőlem. Ő csak a hasznos ajándékokat szereti, és az Autóját pedig imádja. Jó választás volt.”


Hogy miért jó ajándék a férfiaknak karácsonyra a csomagtér tálca?

  • Mert a Férfiak az autójuk az egyik legfontosabb.
  • Mert a Férfiak szeretnek hasznos ajándékokat kapni
  • Mert mindenki szeret nagy ajándékot kapni.
    (A csomagtértálca nagyságával rendkívül jól mutata a fa alatt - csak győzze becsomagolni)


IDÉN MÁR TÖBB MINT 2000 TÁLCÁT ADTUNK EL A WEBÁRUHÁZUNKBAN! Tavaly csak a karácsony előtti héten 300-at.Mi a csomagtértálca és mire jó?

Konkrétan az autípusokhoz gyártott, magas peremmel ellátott, a gépkocsi csomagtér formájához tökéletesen idomuló betét.

Egy mozdulattal ki és betehető. Megóv minden szennyeződéstől: sártól, víztől, hótól, olajos és egyéb vegyi szennyeződésektől, élelmiszer szennyeződésektől, ezért leginkább ajánljuk annak, aki szeretné megőrizni gépkocsija csomagterének tisztaságát, és így autója értékét.

A tálcák tartósak, elkophatatlanok, - olaj, sav, vegyszer, benzin-gázolaj állóak. A biztonsági csúszásbetéttel elátott tálcák megakadályozzák a csomagtérben elhelyezett tárgyak csúszását, megóvva azok épségét, valamint így nem vonja el a vezető figyelmét, a tárgyak mozgása, tehát csökkenti a baleset kockázatát is.

A tálca anyaga NEM gumi, hanem tartós, ellenálló műanyag. Ennek oka az, hogy a guminak nincs tartása, így megnehezítené az esetleges folyadék kiürítését.


Hogy megtalálja az Ön autótípusához való csomagtértálcát: Kattintson a bal oldali menüben az autó Márkájára!
Karácsonyi ajándék ötlet Férfiaknak!


Termékvélemények

A férjemnek vettem ajándékba. Először mérges volt, hogy minek ez neki, de mivel építkezünk, rögtön belátta az első cementes zsák után, hogy igazam volt.

Kiss Angéla (Szolnok)

Hadd meséljek el egy történetet. Volt egy Peugeot 309-es kocsink. Egyszer kiborult egy 5 literes vénusz napraforgó olaj (ez a reklám helye) a csomagtérben. Éppen nyár volt. Mondanom sem kell, olyan volt az autónk mind egy FRITŐZ belülről. Nem kivánom senkinek. Én nagyon örültem mikor megtudtam, hogy van ilyen csomagtértálca.

Csete András (Érd)

Sokat sielünk. Én kipróbáltam már egy másik fajta tálcát is. Mivel ennek jó a tartása, így a az olvadt hólét sokkal könnyebb kiönteni belőle, mint az előző autónknál a másik tálcából.

Rózsahegyi Kálmán (Budapest)

A következő foltok lennének a kárpiton a csomagtérben most, ha nem lenne a tálca: paradicsom, sör, sár, bicikli lánc kenőolaj.

Csöpi (Miskolc)

Nagyon meg vagyok elégedve a csomagtér tálcával! Már mindkét autónkban van. Tényleg csak egy mozdulat kivenni és betenni. És szerintem jól is mutat.

Dr. Rátóti Ervin (Budapest)

Suzukiba vettem. Meg sem mondom mennyi lett volna a gyári. Itt volt a legolcsóbb. Féltem is tőle, hogy gagyi lesz, de kellemesen csalódtam. Megvan másfél éve - és jól szolgál.

Farkas Bálint (Gyál)

Nagy horgász vagyok. A tálcába öntök egy kis vizet, és a halak tovább frissek maradnak. (na jó ez csak vicc), de tényleg tisztán és szagmentesen tartja a kocsit mióta megvan.

Winkler Henrik (Budapest)

Növényeket szállítok az egyterűnkkel (Opel Zafira), régebben 15 perc volt míg kitakarítottam utána. Most 1 perc a slaggal.

Szabó Ákos (Sopron)

Fontos nekünk, hogy megtudjuk, vajon tényleg elégedettek-e vásárlóink a termékekkel

Írja meg nekünk Ön is véleményét!